perjantai 13. marraskuuta 2015

Saaristossa

Rauman saaristossa ei nyt tapahdu kauhean mainittavaa, muutamia kalastajia on liikkeellä, mutta saaliit eivät ole olleet kummoisia. Muuten liikkujia on aika vähän.

Rohelaa kunnostetaan sisältä, lähinnä keittiön muuria ja ikkunoita, ensi kesäksi heitellään polttopuuta vajaan. Voi olla, että muutama runko kaadetaan lisää.

Ensi viikolla poltetaan risuja Isosusikarissakin, jos kelit sallivat, se ei ole kaupungin kohde, mutta on yhteistyötä metsähallituksen kanssa.

Uusi laavu on ilmestynyt Raumalle, ei ole mitään tekemistä saaristotouhujen kanssa, mutta mainitsen kumminkin. Ooperin ja Monnan lampien välillä on merkitty polku, siellä se laavu on noin puolessavälissä. Kannattaa käydä katsomassa, ainakin niiden, jotka nyt ei enää tänä vuonna pääse vesille. Rauman latu on ollut ainakin mukana tuossa.

Näin kun mantereelle tultiin, niin mainita voi myös Lähdepellon metsäpolun. Sitä uusitaan yhteistyössä Rauman OKL:n kanssa, eli lähinnä kuvataideopiskelijoiden kanssa. Ensi keväänä nähdään tulokset.

Jos ei saaristossa tapahtuisikaan paljoa, niin kelithän ovat olleet tosi hienoja, joka päivä on erilaista. Joskin kyllä merellä käy jo aika hyytävä viima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti